Morgonpromenaden..

. . Avlöpte utan några större incidenter. Den var lite längre än normalt då jag visste att jag inte skulle hinna träna i trädgården innan jag åkte.

Rapport hemifrån säger att han sov hårt kl 09 ungefär.

Igår:

Igår tränade vi agility på gräsmattan efter den tidiga kvällspromenaden, jag lyckades få honom att hoppa hinder i högerhandling och senare hoppa ett hinder och springa genom tunneln mot sin extena belöning.

Jag är lite lurig för jag har lock på godisskålen, så om han fuskar får han inget godis, och om han är duktig öppnar jag den och så får han godis. Hittills har det fungerat bra. Idag skulle vi ha tränat på slalom, men jag hann som sagt inte så det får bli morgondagens övning. Eller eftermiddagens, eller både och. Slalom kan man nog inte träna för mycket.

Jag funderar på att ta med honom på rallykursen på Onsdag, att ha de sista 3 tillfällena mer som än träningsgrupp än som Lärare och Elever… Eftersom det är i cirkelform får man göra som man vill , bara de andra är med på det. Jag funderar också på att ta med ett VGW bälte till Abbe.

Igår var hunden mycket morrig och frustrerande inomhus, möjligen understimulerad.