Voffosauren

Idag skällde han på en i trapphuset, och igår med. Hm!

När jag var på jobbet var han ute med Pappa och med Marcus, ingen hade ngt ovanligt att rapportera.

Jag gick ut på den tidiga kvällspromenaden mötte 2×2 människor som nästan voffades på, de ena paret joggade, det andra kom ut ur en bil. Så kan man ju inte hålla på ….

Sedan gick vi in i trädgården och tränade slalomingångar, vi kom så långt att jag satte upp 2 portar med lite större mellanrum och han gick rätt med väldigt lite guidning. Jag skulle vilja arbeta bort guidningen ännu mer så att han faktiskt gör rätt för att han kan, och vill, inte för att jag visar… Men han är inte så ”Shejpad” så jag får nog arbeta på att han frivilligt skall erbjuda andra beteenden innan jag börjar försöka få in ett frivilligt slalom.

Slalom mellan benen skulle jag vilja lära in också.

Kvällspromenaden kvar idag.