Agilityträning

Halva tiden var han upptagen med att spänna sig och voffa, extra mycket på den krullhåriga (lagotto) och en annan krullhårig (spansk vattenhund).

Men sedan efter ett tag slappnade han av och kunde fokusera på mig och vad vi gjorde. Han kunde till och med gå 4 slalom. Det gick ju inte så fort och inte så säkert, jag får ju träna 2+2 fortfarande, men han kunde 4! Tunnlarna gick också bra, så även långhopp och hinder.

Efter 3/4 av tiden kunde jag släppa honom utan större oro för att han skulle försvinna, för då var han verkligen med i leken. Då provade vi också balansbommen, som går bra så tillvida att han inte är rädd för den. Men ngt kontaktfältsbeteende är det ju inte tala om. . . Får se hur jag ska lösa det.

Imorse tog Marcus morgonpromenaden. Så jag vet inte vad som hände där mer än att Fajsty inte ville gå hem, han ville gå långpromenad.