Dagens Fajstyproblem

Han har blivit kär. Nu är det 100% säkert att de dofter han fastnar vid på promenaderna är löptikar. Idag var det två småhundar av vilken den ena nyss hade löpt. Fajsty fick komma nära för han brukar inte bry sig om sådant. Hm!. Han var så intresserad att han skrek om han inte fick komma fram. Han hade inte ens lust att skälla på den, bara sniffa. Det tog ett tag för mig att komma på vad det var som störde, men en gång när jag sa ”varsågod” (gå och ta din externbelöning) så sprang han raka vägen till den plats där de två hundarna hade varit tidigare.

Det var mission impossible att få liv i honom sedan. Han blev SÅ seg. Så jag provade att gå ner till Rallylydnaden i stället, men det var lika illa där. Segare än någonsin. Tur att det gick bra igår.

På plussidan var han för upptagen med att sniffa för att komma på att skälla på någon…