Regn

Imorse när jag hade tänkt gå upp tidigt och ut och springa med hunden möttes jag av regn. Först låg jag kvar i sängen alldeles för länge, och när det tidiga tåget inte längre var ett alternativ tog jag ut hunden. Han ville helst gå in igen men jag övertalade honom att det skulle vara en bra idé att kissa lite.

Igår när jag kom hem så var hunden HELT tossig. Han var så full av energi att jag nästan trodde att han skulle explodera. Han skulle följa med på rallykurs och jag hoppades att han skulle ta denna energi och omvandla det till något positivt.

Det gjorde han minsann!

Han var SÅ duktig och gjorde allting rätt, han kunde till och med visa slalomingångar efter att jordfelsbrytaren slått ut  och det var näst intill kolsvart på plan. Vi hittade lite ljus som kom från ett fönster som vi kunde visa och vara i. Han gick liiite fortare än vanligt i rallylydnaden. Kanske pga all energi, kanske pga att jag kände mig mer i tränings-mode än i bangångs-mode. Jag klickade alla hundsyn men gick rallybana samtidigt, så rallybanan var sekundär.

Idag är det Agility igen men med Marie Karlberg, det skall bli intressant att se hur hon lägger upp det. Får INTE glömma klickern idag.

Ska också försöka hitta Fajstys täckes foder, ifall det blir kallare snart, vill sätta på reflexer på hans täcke, jag hoppas att de fortfarande finns.