Liggmarkering, Minestrone och Focaccia.

Det går ganska bra med vår Liggmarkeringträning. Han förstår inte riktigt leken med att han skall ha pinnen mellan framtassarna, men jag tror att det kommer. När han tröttnar på att träna börjar han tugga på den, men det hör faktiskt till undantagen.

Jag ska ta med pinnen till Klubben och Agilityn i kväll och träna lite i skogen för att se om han kan generalisera så pass att pinne i köket=pinne i skogen.

Vi hade ett bakslag igår då han skällde på en av Maries hundar … hon var med dem på klubben för att  visa mig nya övningar och hennes ena hund kom fram till Fajsty och sprang runt honom ganska nära…. Sen var det svårt att bryta det beteendet, men det kan bero på höjd stressnivå efter intensiv träning. I början när vi kom och gick till banan kunde han hälsa på alla tre utan att skälla på dem (wow) så, den dagen var ju både + och -.

Nu har vi iallafall massor av agilityövningar som vi kan göra hemma i trädgården med 3 hinder.

Maten

Vi lagade mat igårkväll, Minestronesoppa med Focaccia. Det blev hur gott som helst. Visst var där några saker i soppan som man skulle kunna ändra, men på det stora hela var den perfekt. Det luktade verkligen italien hemma hos oss igår. Det blev en rätt att spara. Marcus sa att han skulle kunna äta Focaccia varje dag.