Dag två, lilla Unni och vardag

Nästa dag
Under natten fick vi låna en fårskinspläd till Fajsty så han frös inte under natten, men som jag frös. Jag ville också ha en fårskinspläd att ligga på. Men vi tog oss igenom natten och efter promenad och frukost var det dags för Disc Dog, Fajsty var mycket mer opepp – dels var han bajsig och dels var han jättetrött från gårdagen.
Till slut (efter tre korta pass) fick vi till några bra gripanden i alla fall och då slutade vi för dagen.
På middagen var Fajsty helt rabiat, så jag bestämde att han fick pausa resten av dagen. Jag var för trött för att hålla koll på honom, och han var för trött för att hålla koll på sig själv. Men överlag är jag ändå helt imponerad av hans beteende. Jätteduktig Fajst.
Det händer fler kul saker på den gården, speciellt runt 11 eller 17:e november. Jag minns inte riktigt exakt vilket datum det var, men jag skulle vilja åka dit då, om pengarna tillåter.
Igår hittade jag en hund jag ville ha. En omplacering från Spanien. Unni.
Från minne: http://www.amigosmios.se/hundar/sma/unni
Men där vi bor nu har vi för liten hall för att ha en hund till på heltid. Och det är inte rimligt att tro att vi hittar ett nytt boende till november, så jag får låta henne gå. Men det är svårt ♥ hon talade till mig. Jag ska få en film på hur hon ser ut nu, och hur hon är runt folk – så förhoppningsvis ser jag ngt jag inte gillar då – annars blir det ännu svårare. . .
Fajstys mage har varit kass ett tag, inte diarré men geggig. Så nu är han på ris och fil diet. Laktosfri fil. Magen krashade EFTER penicillinkuren. Det känns knasigt, normalt ska den väl krascha av penicillinet, inte efteråt?
Det funkar bra att skriva på tåget. Idag var det bara ett tågsätt så det är lie trångt, men jag föredrar när det bara är ett tågsätt, då behöver man inte gå så långt på perrongen för att komma till en bra plats för att gå av i Falkenberg.