Höstväder och planer

regnrusk
Vädret som var idag när jag cyklade till tågstationen var inte att leka med. Kastvindar och regn.
Det var nog det värsta väder jag någonsin cyklat i, och jag var inte rätt klädd för att klara av det. Så nu är jag blöt om byxorna. Hoppas det torkar fort. Jag ogillar blöta kläder.
Efter jobbet idag var det tänkt att vi skulle springa, så jag hoppas att regnet slutar till dess.
Det händer så mycket kul nu två månader framöver, vissa saker involverar Fajsty så jag hoppas hans mage rättar till sig, i alla fall till den 20 oktober då vi ska på apporteringskurs. Men är det inte bättre inom ett par dagar får jag ringa veterinären och se vad vi mer kan göra. Idag blev det ris med liite kyckling och vatten till frukost.
Den 29 september kommer Per Jensen till Tvååker. Den 6/10 kommer Åsa Jacobsson till Halmstad Hundarena. Någon dag på hösten kommer Tobias (SWDI) till Tvååker.
Den 17 november kommer min nya hund. Eller, om vi skulle bestämma att vi vill ha Unni kommer hon då, annars är det en TAG-teach föreläsning i Malmö (& något kul i Bottnaryd). Se om jag kan få med hela D-hus på det.
(note to self – Måste förbereda skyltar så man vet åt vilket håll man ska gå i Tvååkers medborgarhus för att komma till PJ. Sen har vi möte den 18:e och då ska vi bestämma vad som ska göras och vem som ska göra vad. JAG tycker t.ex att vi ska satsa på gratis fika, men det vet jag inte om de andra tycker. )
Idag är det höst. Regn rusk och deppigt.