Trevligt

Bilden i dagens inlägg har M tagit på vår morgonpromenad. Vi gick längs havet och Fajsty hade så mycket spring i benen. På vägen hem tog farten slut, men det gjorde inget.

Kloklippning

Jag är inspirerad av Åsa Jakobsson och Eva Bertilsson som har tagit tag i detta med kloklippandet. Min hund gömmer sig så fort han ser klotången så jag ska göra ett projekt.

Klotången grejas med =  kycklinggodis klipps.

Repetera till förbannelse.

Klotången ska alltså från att vara något man springer iväg från bli något man springer till, för då kommer kycklinggodis. Jag ska även klicka hem en ny nästa månad, som många säger funkar bättre. Julklapp.

Sedan ska jag öka kriterierna till tass i min hand med klotången = godis klipps.

Sen ska jag därifrån smyga över till klotång nuddar klo och han drar inte undan = godis klipps.

Och i en process därifrån är tanken att det ska bli klo klipps = godis klipps.

Det allra viktigaste här är nog att inte gå för fort fram utan att verkligen skynda långsamt.

Grattis till MJ

M har flera gånger sökt till CISCO i Holland och i Polen men inte hört någonting, och nu i torsdags mailade de om intervju, som blev av igår. M svarade bra och gick vidare i denna första intervju. Nästa steg är ett praktiskt prov i Stockholm den 19 januari, om han blir uttagen dit.

Går han vidare efter det praktiska provet är han antagen/anställd och det som gäller då är Holland och Amsterdam i ett år. Spännande.

Jag vill följa med, med Fajsty. Men det är ett stort projekt att flytta hela familjen ett år. Dock har jag lite idéer om hur vissa praktiska saker kan lösas. Funkar inte de, ja då blir det klurigare. Det brukar lösa sig.

Dock känner jag att jag får lägga i en extra växel så att vi har en buffert att ta av, för boende/leverne i Amsterdam är nog inte det billigaste.

Dags att börja annonsera om mina tjänster, hund och webb. Samt jobba mer för Jim.

Jag klurar på en ny design till n.nu admingränssnittet, jag tror de förlorar mycket på att det inte är responsivt. Plus att jag jobbar med mallarna, många nya mallar, varav ett par är responsiva.

Jag gjorde en annons på blocket om hemsideskapande.

blocket2 blocket

Jag gjorde ovan bilder till min annons, men sen läste jag att man inte får visa företagslogotyper i annonsen, så det fick bli en bildlös annons.