Kvällsmål

Det svåraste i min nya diet är som sagt att få ihop allt ätande och drickande. Även på helgen har jag problem att få till alla saker. Igår gick juicemaskinen sönder. Det hjälper ju inte. Jag tänkte testa den idag för att se hur sönder den var, men det blev inte av.

Imorgon är det söndag. Jag har ett mail i inboxen att ta tag i, i övrigt är det vilodag. Jag ska promenera med hunden och slappa hela dagen. Förutom handla och göra sojabiffarna.

Jag bjuder på en bild på Hugo pudel, lånad från matte Britta.

IMG_2278.JPG
Han ser lite skyldig ut för det som ligger runt honom var en gång en del av en mössa.

Jag har anmält oss till en agilitykurs den 14 mars. Före det måste vi träna massor av grunder. Det ska bli kul. Jag ska läsa agility right from the start igen. Och gå igenom anteckningarna från föredraget.

Jag ska även gå igenom canis alla grundfärdigheter. Både med Fajsty och Hugo.

Plus att jag ju ska gå en onlinekurs. Någon som läser tycker kanske det är för mycket – och det kanske det är – men så länge det ger mer än det tar kör jag på.

Återkommer nog med grundfärdighetsvideor.