Challenge ME mål

IMG_3145Jag har startat i en onlineutmaning där man får träningspass varje dag. Idag var det mental träning och målfundering. Man skulle fundera på varför man ville anta utmaningen, för min del är det för att jag behöver en spark i baken för att komma ur soffan. Där jag annars gärna landar på dagarna. Sedan har sambon lovat kanelbullar när jag tränar regelbundet, och det är ju en stor morot. Även om jag tror det dröjer ett tag innan det blir verklighet.

Sedan skulle jag gärna vilja starta i ett Triathlon, framöver. Nästa i Halmstad antagligen, för jag åker nog inte till en annan stad för det. Eller kanske om man kan åka tåg. Inte imorgon alltså, men någon gång i framtiden vill jag testa, och se om jag blir så ”biten” som alla andra som testat.

Göteborgsvarvet var roligt, men så trött jag var i fötterna och benen, det är ett mål för mig att komma i mål på under två timmar och inte vara så fasligt trött, men jag vet inte om det är mål för maj 2016 eller maj 2017. Troligen 2016. Under 2016 skulle jag vilja starta resan mot En Svensk klassiker. Om livet så tillåter då.

Nu är detta många mål, men om man ser till det största och viktigaste så är det Prinsens minne 5 km på 20 minuter. Att ligga och strida om täten. Att ha energi kvar i benen att springa om den som lyckades ta sig om mig strax innan upploppet. Att bli första tjej i mål. Att vinna ett lopp. På plats finns M som inte tror sina ögon och skickar bildbevis till Thailand. I mål får jag en RIKTIG medalj och en kexchoklad. Vädret är troligen på tok för varmt för att springa i, men det gör ingenting för jag har laddat upp på rätt sätt, och har tid över att ta dricka i ”vattenhålet”. På mig har jag grå topp och svarta funktionschorts.

 

Kortsiktiga mål Långsiktiga mål Inre mål Yttre mål
Specifikt Springa 10 km snabbt utan paus Fullfölja en triathlonsprint inom ett år Tycka det är mindre jobbigt att bära matkassarna  Se frisk och hälsosam ut. Snyggare bakdel.
 Mätbart Springa 5 km på 20 min Förbättra min tid på Göteborgsvarvet  i början av oktober bär jag shoppingkassar med lätthet. Magomfång på under 66 cm. Stuss ökat 5 cm.
 Attainable  – Träna med baby-runners team  – Simma med triatleterna
– Göra ett laktattest
??? – fortsatt mindre kolhydrater
– mer bra protein & grönsaker
 Relevant Jag ska göra alla utmaningar samma dag eller dagen efter. Fortsätta med dubbla luncher, med fyra mål om dagen. ”Farmers walk” med vikter varannan morgon. Gå upp i tid så jag hinner träna på morgonen.
 Tidsbestämt Prinsens minne 5 km inom 6 månader ska jag kunna crawla i havet Jag når detta mål i oktober Kunna ha alla shorts i garderoben i september.