Italien – Stora bilder med bildtexter

Till Italiens Desenzano di Garda (stavning osäker) tog man med sin hund. Även till restaurangen. Detta är en Landseer (?) som vi såg frå vårt bord. Vi tyckte det var så trevligt att man kunde ta med hunden på ett så lättsamt sätt.

Lite gamla byggnader tittade vi på också, och denna var en av dem jag fastnade mest för, för att den såg ut att vara gjord av små runda stenar från sjön.

På andra sidan den byggnaden fanns denna utsikt.Desenzando di Garda (som sagt, stavning osäker). Mycket trvligt litet ställe.

Ovan syns mitt ”kalas” borta från bilden är Karen. Syns gör Eva, Jag, M G&G, Tess, Karolina och May-Irene. Mycket trevligt gäng och mycket trevlig kväll.

 

Detta är en grönsakspasta som G:s mamma ”svängde ihop”. Diverse grönsaker från trädgården hackas och kokas ihop. Pasta blandas i.

Penny. Nytillskottet i familjen. Fiiin voff 🙂

 

Restaurang vid flygplatsen där vi åt innan vi sov innan vi flög hem. Jag hade planer på att besöka gamla staden, men så blev det inte. Dock fanns absolut ingenting att klaga på med denna restaurangen. Hög klass!