Komma ifatt 

Det var ett tag sedan det var 22 augusti. 22 augusti var senaste gången det skrevs här.

Många bollar är en underdrift.

Jag tänkte nu försöka komma ifatt med en del av det som hänt sedan dess, sannolikheten är stor att jag glömmer något.

Den 1 september började den nya Informationsenheten på jobbet. Sedan, den 2 september, åkte vi till Italien. Italien får ett eget inlägg med bildgalleri. Var på Tagteach-konferens där. Den får också ett eget inlägg,dock blir det nog inte snart.

Passade på att fylla år medan vi var där. Det kom väldigt många personer på mitt ”kalas” som jag hade på en pizzeria som var nära där jag bodde, och nära lokalen där föredraget var. Tess kom och tog med sig vänner. Eva kom och tog med sig vänner. M och G&G var såklart också där. Kul gäng. Kul kväll. Jag fick presenter också! Det hade jag verkligen inte räknat med (även om jag såklart hoppades).

Bilder från kvällen finns på ”Fejjan”.

 

Väl hemma från Italien var det dags att på riktigt börja jobba på den nya enheten. Det tog ganska lång tid att komma in i det. I början gjorde jag mest det som jag gjorde innan, men efter ett tag blev jag mer hemma i övriga uppgifter. En annan sak som hände var en intresseanmälan till valplekis. En väldigt intresserad, så jag bestämde mig för att köra på med bara en deltagare, fastän det är planerat att vara fler. Dogz hade förståeligt nog tröttnat på att vänta så det blev så att vi höll till på Halmstad Hundrehab, i Lenas lokaler. Det fungerade kanonbra. Dock kommer det inte kunna bli fler gånger där, av olika anledningar.

Men, jag har hittat till Nosework Proffessionals lokaler, som delas med en bågskytteklubb. Där jag gärna får hyra in mig. Där kommer vi också vara med TagTeach eventet som är den 19 november.

 

Valplekis gick kanonbra. Vi körde inte helt enligt schema eftersom schemat är ju gjort för fler än en valp. Det blev en blandning mellan valpkurs och valplekis. De som gick var dock mycket nöjda och är intresserade av att gå valpkurs.

 

Utöver det så har jag skapat, men ännu inte kommit igång med, en träningsregim:

Måndag: Löpstyrka
Tisdag: Simma
Onsdag: Vila
Torsdag: Simma
Fredag: Intervallpass
Lördag: Distanspass
Söndag: Vila

Jag tänkte komma igång med detta när jag kommer hem. Vart är jag nu på väg undrar någon kanske?

Jo, clickerexpo. Igen.

Jag börjar lära känna folket där ganska bra nu. Okej, inte de allra högsta hönsen, men en hel del av de andra, sjukt duktiga, individerna. I år kommer Emily och Martina vara där. Ska bli kul att träffa dem igen. Det var länge sedan.

Min förhoppning detta år med Clicker expo är inte bara att träffa och vara social med likasinnade utan att få uppslag och material till föredrag att hålla. Valpkursens teoritillfälle var jag väldigt nervös inför, men det gick väldigt bra. Och kändes också väldigt bra. Jag vill göra mer sådant.

Ett klickerföredrag kanske är på sin plats. Det kanske finns folk som vill ha det? Svensson som läst om det men inte riktigt greppat. Folk som blivit introducerade men sedan glömt av hur det fungerar… Kanske?