Instagramfunderingar del 2

För ett tag sedan gjorde jag ett inlägg om instagram.

Det blev FÖR mycket för mig att instagramma en gång om dagen i en hel månad. Började starkt, men sedan dalade det. Det svåraste var när jag inte hade en färdig bild och text utan behövde välja ut något under dagen.

Så – för nu kommer jag sikta på en i veckan. Blir det mer, toppen, men det är ingenting som ska betunga mig. Sociala medier ska vara roligt. 

Fångar jag en bild på dagen som jag vill dela, men den passar inte in i schemat. Gör den klar och posta en annan bild för att ha den dagen efter. Jag vill inte frångå den designen jag satt upp, för jag tycker den är väldigt snygg och passar väldigt bra med hur jag vill ha det framöver: 

Det jag däremot ska lägga till är att det ska instagrammas en gång i veckan i ALLA mina instagramflöden. Kontinuitet hellre än overload.

Som jag sa i förra inlägget har jag nu haft en live på Facebook. Jag är lite sugen på att ha fler.

Det var förstärkande att se statistiken verkligen gå i taket. Två TUSEN procent:

Nästan 2 tusen procent mer interaktion än förra veckan.