Nattsudd

Jag verkar ha vänt på dygnet lite ja. Inte speciellt bra av mig. Men det blir så ibland. Imorgon får vi gå tillbaka till vanlig tid. Ingen snooze utan upp och igång när hundlarmet går. Vilket nuförtiden är vid en väldigt rimlig tid (peppar peppar). 

Jag har skissat på mina mål för 2019. Jag har många nivåer av mål och mycket måste klaffa för att nå dit. Men nu med nattsömn och extra vitaminer tvivlar jag inte på min förmåga. 

Dock får jag inte glömma att ha roligt. Imorgon efter jobbet ska vi ha roligt genom att ge oss på en rally/freestyle-övning. Jag kommer Inte att sända det live det projektet. Däremot kommer jag sända en annan sak Live om jag får till det.

Om lekregler och varför Duppen inte snor leksaken (speciellt ofta) när jag har den. Om varför lekregler kan vara bra och nödvändigt för vissa individer och mindre bra för andra. 

Följ mig på Hundvardags facebook om du inte vill missa det.