Klickerträning för människor?

Jo, det finns faktiskt. Det kallas TAGteach. Jag har skrivit lite om det i min andra blogg. Idag kom jag att börja prata om det med Alina och jag blev så engagerad och animerad att jag ombads sluta vifta av den som satt jämte.

Jag berättade också att jag bara har väldigt lite kvar för att bli certifierad. Så hon lånade gladeligen ut sina barn till detta projekt. Dock vet jag inte om de var speciellt intresserade. Vi får eventuellt se den 26:e. Till dess ska jag ta reda på EXAKT vad jag har kvar att göra innan certifiering.

En annan sak jag ska göra innan dess är att planera mina valpkurser. Och fortsätta filma trix, det blev lite stopp på det när M jobbade natt sen var det svårt att starta upp igen.

Jag ska även fråga om jag får låna en hund att göra Live om Lekregler med.

Bild på Duppen bara för att han är söt.