2 hundar

Igår när Marcus var ute med Fajsty mötte de 2 cockrar som Fajsty hälsade på nos mot nos utan problem. Bra, bra.

Imorse gick jag upp efter bara en snooze (normalt minst 3) så att jag hann både promenera och sedan träna lite nostarget inomhus innan jag tog det tidiga tåget till jobbet.

Nästa tisdag skall jag träna med Marie Hansson på klubben. Kanske jag tar med Muffin, vi får se hur långt vi kommit tills dess. Jag tränar alltså två blivande agilityhundar … En annan anledning att ta med Muffin är att se om jag kan ha två hundar och träna samtidigt. Vi får se hur det går fram till tisdag, det är mycket som Muffin behöver träna på för att komma upp i Fajstys nivå… Och lite som jag behöver träna på med Fajsty för att komma dit jag vill.

För att se vad vi gör hemma i köket hänvisar jag till http://www.klickersmart.se/ och inläggen om Luktdiskriminering, för det är just sådan post-it träning vi håller på med just nu. Dock inte med samma mål.

På lördag är jag hundfri. Kanske vi går på restaurang då? Det skulle vara roligt. Lyxa till det lite.

Ikväll är det avslutning på rallykursen, och jag har hittat en person som ställer upp och leker domare för mina kursdeltagare. Däremot har jag inte hittat några priser till dem, det får jag bannemej fixa.

March pankaka till djuraffären och se vad de har att erbjuda!