Avslutning

Igår var det som sagt avslutning på rallykursen och jag fick blommor:

 

Så fina!

Jag försökte ragga dem till att bli engagerade i klubben, men det var nog lite för mycket begärt, däremot kommer de att engagera sig i sina hundar i en träningsgrupp som vi kommer att starta.

Vi kommer där i första hand tillsammans lära oss fortsättningsskyltarna samt lite vanlig vardagslydnad. Kanske vi någon dag tillsammans kan försöka lära min hund och Abbe att hälsa fint?

Den enda kritiken jag fick var att mina “spontana” övningar kräver lite tydligare förklaring och visande, men det tror jag nog att jag visste egentligen. Dels är det för att när jag kommer på denm så har jag inte formulerat det klart i huvudet innan jag säger det, och då kommer inte all information med. Då är det bra att Fajsty spaniel får vara med framöver så att jag kan Visa och Förklara praktiska övningar med honom.

Kanske vi även kommer ge oss in på klickerträning, om Luddes öron klarar det.

Jag tog också ett foto när jag väntade på bussen igår:

På väg hem från jobbet.