Fajsty är helad

Min hund har haft diffusa men ändå tydliga (”ja han har ont, men vi vet inte varför”) smärtor länge, och den 16 maj nu fick jag nog (det är inte REKO att han ska gå och ha ont), så jag körde 2,5 timmar till Kivik till Carola Lind som fixade min ponny en gång i tiden (2002). Och hon hittade massor av saker i min hund och nu är han en helt annan. Han går att frishejpa (!!har ju aldrig lyckats tidigare), han VILL jobba (är inte trött på det godis han tål), han är sprallig!!

Ni förstår – jag hade med mig en helt ny hund hem. Och vi har vart hos 4 veterinärer, 1 osteopat, 1 sjukgymnast, 3 olika massörer, en hundfysioterapeut och en kiropraktor innan detta. Ni förstår varför jag vill dela med mig av Carolas kunskaper!

Om du vet ngn människa, häst eller hund med mystiska smärtor, eller ngt som man vet vad/var det är men som bara inte blir bra, http://www.clbehandling.n.nu/ – slängde upp en hemsida om det för att det skulle vara lättare att dela samt visa information. Det är inte helt säkert var i Halmstad hundarna ska hålla till, men det kommer information om det Måndag kväll.

Så har ni någon hund eller klient som är lite väl högt i stress utan synbar orsak eller orsak som inte går att finna i dess vardag, uteslut inte smärta utan kom till CL. Hittar hon inte det, så finns det troligen inte.

Kan dela med mig av vad hon hittade på min hund (obs nördspråk):

”Nedre delen av bröstryggen var roterad och låst, Occiput/Atlas på höger sida var låst, T4-t6 var låst, Vänster patella var belastad och Höger femur var belastat. Höger SI var roterad och Sternum var vänster-roterat. ” .

Ingen av de jag varit hos har hittat detta. De har inte ens haft troliga teorier om vari problemen kan ligga. Den tredje veterinären satte ”trolig L7S1” som diagnos, men det stämmer inte och det visste jag då, men visste inte att diagnosen skulle stänga av Agrias utbetalande av försäkringen, hade jag vetat det hade jag bestridit den hårdare. Jag hade varit hos Carola en gång tidigare med min hund, men därefter flyttade hon till Tyskland. Men nu är hon tillbaks i Sverige, och kommer till Halmstad i början (5-15) av nästa månad. OM ni har någon som ni tycker behöver kollas igenom, som sista utväg kanske? eller som ett hopp. För Fajsty nu var det sista utvägen innan ett liv med smärtstillande varje dag. Redan idag känns det mycket avlägset.


Ett svar till ”Fajsty är helad”

  1. […] bestämde jag mig, Kosta vad det kosta vill – vi åker till Carola igen. Se här vad hon hittade. Jag har fått det översatt till förståelig Svenska, Tack du medicinskt kunniga tågpendlare. […]